fbpx

Replay Masterclass: De 3 essentiële stappen om je purpose te OWNEN. Zonder jezelf in de weg te laten zitten door jouw innerlijke saboteurs.

Bekijk hieronder de replay van de masterclass. Onder de video staan ook de bonussen vermeld en als je ready bent om naar the NEXT LEVEL te gaan,  lees hieronder dan zeker verder over OwnYourPurpose!
Veel plezier met het kijken van de replay! Mocht je vragen hebben n.a.v. de masterclass, stuur me dan een DM op instagram @valerie.de.ruiter of een mailtje naar info@valeriederuiter.nl

De replay BONUSSEN

Personality Quiz: Ontdek jouw grootste innerlijke saboteur

Doe deze personality quiz om te ontdekken wat JOUW grootste innerlijke saboteur is. Deze test is uiteraard geen officieel diagnose middel, maar geeft een indicatie.

De test duurt ongeveer 3 minuten. Na afloop zie je wat jouw resultaat is en in een korte video leg ik je precies uit waaraan je jouw innerlijke saboteur kunt herkennen.

Is het de inner critic? De perfectionist? De people pleaser??? Maak de quiz en kom erachter!

Meditatie: Je wens vervuld

Deze meditatie – of beter gezegd: imaginatie – helpt je om nóg sneller jouw verlangens te manifesteren. Naar de principes van Neville Goddard “The wish fulfilled”.

Een “imaginatie” is als het ware een kruising tussen meditatie en hypnose. Je gaat net even wat dieper als bij een meditatie, wat maakt dat je niet “zelf” allerlei beelden visualiseert of fantaseert, maar dat de beelden als vanzelf vanuit je onderbewuste en intuïtie doorkomen.

Are you ready to OWN your purpose?

OwnYourPurpose

Transformeer jouw innerlijke saboteurs, zodat je vol zelfvertrouwen je purpose kunt waarmaken

Géén last meer van die saboterende stemmetjes en overtuigingen, zodat je jezelf niet langer klein houdt.

Wordt de powervrouw die je moet zijn - en diep van binnen al bent - om vol zelfvertrouwen je purpose te OWNEN!

Dit programma is kortdurend, oplossingsgericht en helemaal afgestemd op jouw proces, voor het beste resultaat. Géén standaard one-size-fits-all programma dus.

De perfecte combi van 1:1 sessies, een super waardevol online programma en maandelijkse groepssessies!

OwnYour Purpose

Exclusief 4 maanden programma, voor ambitieuze vrouwen die hun grootse verlangens willen manifesteren en vol vertrouwen hun purpose willen waarmaken.

Als je zover bent om oude patronen los te laten, jezelf te ontwikkelen en eigenaarschap te gaan nemen over je leven, maar net zoals ik "holistisch" vast zit/zat en niet goed weet waar te beginnen: bij Valerie ben je op de juiste plek!
Lisa S.
Energyworker

Enerzijds geloof je dat je een vrij leven kunt manifesteren. Een leven waarin je je purpose waarmaakt, je jouw eigen levenservaring kunt benutten om anderen te helpen en te inspireren… En als je daar ook nog eens goed geld mee verdient, dan is het helemaal top!

Je voelt dat er nog zo veel meer voor je is weggelegd, MAAR...

Anderzijds twijfel je of het wel mogelijk is. En denk je “wat wil ik nu eigenlijk écht? En hoe ga ik dat dan doen?”

Diep van binnen weet je het wel, maar je laat je nog té vaak in de weg zitten door die saboterende stemmetjes. Waardoor je onzeker raakt, gaat twijfelen en denkt:

“Het is niet voor mij weggelegd”.
“Ben ik wel goed genoeg?”
“Wie zit er nou op MIJ te wachten?”
“Wat als ik de verkeerde keuzes maak?”
“Hoe weet ik zeker of “dit” echt mijn zielsmissie is? Wat als het niet lukt?”.
“Is dit mijn intuïtie? Of hou ik mezelf voor de gek?”

Rationeel wéét je dat het niet waar is, maar toch voel je het wel zo.
Al dreun je nog zoveel affirmaties op of geef je jezelf voor de zoveelste keer een peptalk… die hardnekkige overtuigingen van je innerlijke saboteurs komen elke keer terug, ondanks dat je beter weet.

Dus ga je jezelf tegenwerken, klein houden, je aanpassen aan “hoe het hoort” en alsmaar uitstellen en dingen moeilijker maken dan nodig. Waardoor je niet vol zelfvertrouwen kunt gaan en staan voor wie jij wérkelijk bent en voor wat je werkelijk wilt!

Herkenbaar? Dan ben je hier helemaal op de juiste plek!

Mijn naam is Valerie de Ruiter

Vanuit mijn eigen praktijk voor Integratieve Counseling en Psychotherapie, werk ik met ambitieuze powervrouwen die (net als ik) een verslavingsverleden en/of een traumatisch verleden hebben.
Vrouwen die dit inmiddels hebben overwonnen en die voelen dat zij deze sh*t niet voor niets hebben meegemaakt. Ze verlangen er naar om vanuit hun eigen ervaring impact te maken en anderen te helpen, om hun grootse dromen te manifesteren en om hun zielsmissie waar te maken.

Mijn expertise ligt bij het werken met de “binnenwereld”, met het onderbewuste.

Ik ben gespecialiseerd in het aanpakken van de innerlijke saboteurs en hardnekkige overtuigingen en blokkades, en help jou om dit bij de kern te transformeren en te helen. Zodat niets je meer in de weg hoeft te staan om vol zelfvertrouwen je purpose waar te maken!

Zelf heb ik dit pad ook bewandeld.

Jarenlang heb ik gestruggled met verslaving en PTSS. Na veel vallen en opstaan, ging de knop om toen ik ontdekte dat ik zwanger was! Vanaf toen was het net alsof ik op een “nieuwe tijdlijn” ben gestapt en was ik vastberaden om het best mogelijke leven te creëren voor mijn zoontje en mij. And so i did!

Nu ruim 5 jaar later, leef ik mijn purpose en help ik anderen hetzelfde te doen.

…en ben ik heel wat ervaringen, diploma’s én een business rijker. Ik heb een prachtig leven voor mijn zoontje en mij gemanifesteerd, en het meest waardevolle: elke dag leef ik vanuit vrijheid, vertrouwen en verbinding.
Dat gun ik jou ook!

Krijg de regie terug over jouw eigen binnenwereld

Stel je eens voor hoe het zou zijn als JIJ weer in control bent en...

..je géén last meer hebt van jouw innerlijke saboteurs en dat constante conflict in jezelf.

..dat je rust en ruimte voelt in je koppie én in je lichaam. Waardoor je veel relaxter bent, niet zo snel overprikkeld raakt, je clarity en overzicht ervaart en waardoor je ook zoveel beter je intuïtie kunt benutten.

...je moeiteloos onderscheid kunt maken tussen "ego versus intuïtie". Je vertrouwt op je innerlijk weten, antwoorden en oplossingen vind je IN JEZELF, zodat je van daaruit inspired action onderneemt. Waardoor je natuurlijk ook sneller jouw grootse verlangens gaat manifesteren en realiseren!

...jouw gedachten, gevoelens en gedragingen in ALIGNMENT zijn met jouw ware zelf. Wat je zo veel meer geluk, gezondheid, geld, plezier en succes gaat opleveren!

...je een constant gevoel van vertrouwen ervaart. Vertrouwen in jezelf, het "grotere geheel" en het volste vertrouwen in je zielsmissie!

Stel je even voor hoe het zou zijn als je zo je leven zou leiden! Dat is wat je wilt, niet-waar? En dat is ook absoluut voor je weggelegd, alleen er staat nog iets in de weg… Je innerlijke saboteurs.

Wat zijn die innerlijke saboteurs nou precies?

De reden waarom jij jouw grootse verlangens nog niet hebt bereikt, ligt NIET aan te weinig doorzettingsvermogen, de “juiste” tijd of aan jouw manifestatie skills
Nee, het ligt aan jouw innerlijke saboteurs! En dit is waarom:

Jij bestaat uit allerlei verschillende kanten en delen. Je hebt innerlijke hulpbronnen, krachten en kwaliteiten. Maar ook innerlijke saboteurs. Zoals bijv. de inner critic, de perfectionist, een onzeker innerlijk kind… en zo heb je er nog veel meer.

De innerlijke saboteurs ontstaan vanuit hardnekkige overtuigingen

Stel dat jij vroeger meekreeg dat als je iets niet “perfect” deed, je dan werd afgewezen.. Zo ontstaat een overtuiging, zoals “ik ben niet goed genoeg”.

 Om daar mee om te gaan ging je copings ontwikkelen, bijv. hard werken, over- of juist onderpresteren, uitstellen, vermijden, pleasen, alles om te voorkomen dat je werd “afgewezen”.

Ooit heeft die overtuiging je geholpen en “veilig” gehouden, maar nu helpt het je niet meer. Het is een blokkade geworden.

Wanneer zo’n blokkade je steeds meer gaat tegenwerken en je er steeds minder grip op hebt – dus je doet, denkt, of voelt het ondanks dat je “beter weet” – dan is het een innerlijke saboteur geworden.

(voorbeeld van het ontstaan van De Perfectionist als innerlijke saboteur)

Je kunt hier absoluut vanaf komen! Hoe vervelend die innerlijke saboteurs ook kunnen zijn, weet wel dat élk deel ooit ontstaan is vanuit een goede intentie. Zelfs in je grootste schaduwkanten zit altijd GOUD verstopt! 

Voor zo’n grootse transformatie is meer nodig dan de rationele aanpak. Er enkel over “praten”, omdenken, affirmaties opnoemen of “gewoon doorzetten” lost het probleem niet op.

Ja, die tools kunnen helpen, maar daarmee ben je vooral aan de oppervlakte bezig. Aan de bovenkant van de ijsberg. Dat wat je met jouw ratio kunt waarnemen en kunt veranderen is slechts 5% tot 10%, maximaal!

Terwijl limiting beliefs, patronen, je schaduwkanten en saboteurs juist diep in je onderbewuste zijn geworteld. 95% van hoe jouw leven NU is, en van wat je denkt, voelt en doet, wordt aangestuurd door je onderbewuste.

Dus als je daar nu eindelijk eens écht vanaf wilt, zal je het dus ook dáár moeten aanpakken: bij de kern en niet enkel aan de oppervlakte met je ratio, want dan ben je bezig met symptoombestrijding.

Met OwnYourPurpose ben jij binnen no-time van jouw grootste innerlijke saboteurs en blokkades af!
Ik help je om al die belemmerende sh*t uit de weg te ruimen, zodat JIJ weer de regie gaat pakken en je vol zelfvertrouwen je purpose kunt gaan OWNEN!

Hoe vervelend die innerlijke saboteurs ook kunnen zijn, weet wel dat élk deel ooit ontstaan is vanuit een goede intentie. Zelfs in je grootste schaduwkanten zit altijd GOUD verstopt! En ik help je super graag om deze delen te transformeren en te helen, zodat je het vóór je kunt laten werken, i.p.v. tegen je.

Voor zo’n grootse transformatie is meer nodig dan de rationele aanpak. Er enkel over “praten”, omdenken, affirmaties opnoemen of “gewoon doorzetten” lost het probleem niet op.

Ja, die tools kunnen helpen, maar daarmee ben je vooral aan de oppervlakte bezig. Aan de bovenkant van de ijsberg. Dat wat je met jouw ratio kunt waarnemen en kunt veranderen is slechts 5% tot 10%, maximaal!

Terwijl jouw limiting beliefs, patronen, je schaduwkanten en saboteurs juist diep in je onderbewuste zijn geworteld. 95% van hoe jouw leven NU is, en van wat je denkt, voelt en doet, wordt aangestuurd door je onderbewuste.

Dus als je daar nu eindelijk eens écht vanaf wilt (en ook sneller vanaf wilt), dan zal je het dus ook dáár moeten aanpakken: bij de kern en NIET enkel aan de oppervlakte met je ratio, want dan ben je bezig met symptoombestrijding, a.k.a. pleisters plakken.

Met OwnYourPurpose ben jij binnen no-time van jouw grootste innerlijke saboteurs en blokkades af!
Omdat ik je ga helpen om al die belemmerende sh*t uit de weg te ruimen in je BINNENWERELD, zodat JIJ weer de regie terug krijgt en je vol zelfvertrouwen je purpose kunt gaan OWNEN!

Valerie geeft me ruimte, ik voel me echt begrepen en gezien. Maar ze laat me tegelijkertijd niet wegkomen met excuses. En dat heb ik nodig! Ze vraagt door tot aan de kern en daardoor kan ik eindelijk weer bij mijn gevoel komen, waardoor mijn blinde vlekken en blokkades ook aan het licht komen en ik die nu kan verwerken. Ik verbaas me er elke sessie over hoe "makkelijk" dit gaat in mijn onbewuste. Ik snap nog steeds niet hoe dat kan! Ik heb zo veel inzichten, voel me weer in contact met wie ik echt ben en met mijn intuïtie. Ik ben nog niet eens op de helft van het programma en er is nu al zo veel veranderd! En het allerfijnst is dat ik nu precies weet wie ik ben, wat ik wil gaan doen en dat ik het vertrouwen weer in mijzelf heb teruggevonden!
Chloé K.

Klaar met jezelf klein houden en zelfsaboterend gedoe? I got you!

OwnYour Purpose

Gun jij het jezelf om zoveel meer rust, geluk, JOY, vertrouwen en vrijheid te ervaren? En voel je sterk dat er nog SO MUCH MORE voor je is weggelegd?

Dan is dit JOUW tijd om te shinen en om die innerlijke saboteurs nu eindelijk eens écht te gaan helen, zodat NIETS je nog in de weg staat om:

...een vrij leven te manifesteren, waarin je leeft on YOUR terms!

...vol zelfvertrouwen je purpose te OWNEN, zodat je op alle vlakken in je leven voldoening en zingeving ervaart én je je zielsmissie waarmaakt!

...je eigen levenservaring en passie benutten, waarmee je impact maakt, anderen helpt, en waar je ook nog eens goed geld mee verdient!

VOEL je die sparkle terwijl je dit leest? Dan ben je bij mij helemaal op de juiste plek!💖

Het meest complete programma!

OwnYourPurpose is een exclusief 4 maanden programma en bestaat uit:
Een op maat gemaakt 1:1 traject van 8 (online) sessies integratieve counseling, hypno- en psychotherapie, gecombineerd met het FreeYourMind programma en maandelijkse groepssessies.

Ik ga je helpen om al die verschillende delen en blokkades die jou nu nog belemmeren, aan te pakken, te transformeren en te helen. En om op te lossen wat nodig is, zodat JIJ weer de regie terug krijgt en je volledig kunt gaan en staan voor wie je bent en voor wat jij wilt. Vanuit verbinding, vrijheid en vertrouwen!

Hierdoor ga jij je niet alleen sterker en completer voelen, je zal ook zoveel meer liefde en compassie gaan voelen voor jezelf als geheel. Waardoor je straks in elke vezel van je being gaat voelen en OWNEN: “Yes, DIT is wie ik ben, dit is wat ik wil en NIETS houdt me nog tegen om mijn purpose waar te maken!”

Dit alles gebeurt op diep innerlijk niveau, in het onderbewuste. Dit maakt dat je veel sneller resultaten behaald en dat de verandering veelal blijvend is. Daarnaast zorgt dit ervoor dat je groei en transformatie op ALLE vlakken doormaakt: cognitief, spiritueel , emotioneel, gedragsmatig, lichamelijk, energetisch en sociaal! 

Het FreeYourMind programma

De FYM cursus bestaat uit 9 modules en 4 maandelijkse groepssessies. Onderaan bij de FAQ’s kun je zien welke modules hier precies in zitten, maar kortgezegd staat FreeYourMind in het teken van weer grip krijgen op je eigen mind en de verbinding met jezelf versterken.

Naast de online modules is er elke laatste vrijdag van de maand een groepssessie. Groepssessie 1 staat inmiddels al online: leren communiceren met je intuïte, die kun je met lifetime acces terugkijken. De volgende groepssessie staat in het teken van schaduwkanten.

Alle modules kun je helemaal op eigen tempo volgen en aan de hand van de 1:1 sessies kan ik je aanraden welke module op dat moment passend is in jouw proces, zodat je er het meeste uithaalt en zodat ook dit online programma op maat gemaakt is voor jou.

Dit is géén standaard online programma waar je enthousiast aan begint en die vervolgens op de digitale plank belandt! Nee, nee, nee…

Uit onderzoek is gebleken dat het overgrote deel gemotiveerd van start gaat, maar dat 8 vd 10 cursussen vervolgens al snel weer digitaal stof staan te happen, ongeacht hoe waardevol de cursus is! Om dit te voorkomen en om ervoor te zorgen dat jij de cursus moeiteloos en met plezier tot het einde doorloopt zodat je volop resultaat behaald, heb ik een aantal elementen geïntegreerd:

Praktisch en super waardevol!

De modules gaan stuk voor stuk in op thema's en onderwerpen die essentiëel zijn voor je persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. Één van mijn cliënten omschreef het heel mooi als haar "digital book of life". De inhoud is zo opgebouwd dat je er altijd op kunt- en wilt terugpakken. Ook na afronding zal je bemerken dat je er regelmatig weer een module bij pakt, ter verdieping van je groeiproces. Je blijft er nieuwe inzichten uit halen! Hierom heb je ook blijvend toegang tot al het cursusmateriaal.

Een extra stok achter de deur: de Next Level Groepssessies

Je krijgt toegang tot 4 maandelijkse groepssessies. Zodat je gemotiveerd blijft en ook omdat groepssessies nu eenmaal ontzettend krachtig zijn. Niet alleen voor het community gevoel, ook voor je eigen ontwikkeling en als waardevolle stok achter de deur.

De groepssessies worden gegeven op de laatste vrijdag van de maand:
29 juli om 09:30u
26 augustus om 10:00u
30 september om 10:00u
28 oktober om 10:00u

De sessies duren gemiddeld 90 minuten en zijn later terug te kijken in de online community. Ook hier heb je blijvend toegang toe.

De online community - alles op één plek

Voor de online leeromgeving maak ik gebruik van "Huddle". Dit lijkt qua look and feel op facebook, met een online leeromgeving. Een groot voordeel is dat het goed beveiligd is én dat we onafhankelijk zijn van social media.
Weet je nog toen afgelopen jaar instagram en facebook eruit lagen en de halve wereld in paniek was? Niet hier! 🙂

In de leeromgeving staat al het cursusmateriaal en de opnames van de groepssessies. En vergeet niet de online community, waarin je kunt connecten met gelijkgestemden, resultaten kunt delen, vragen kunt stellen, en waarin je op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen.

Get ready voor ruim 1000 euro aan bonussen!

De BONUSSEN

Als je je nu inschrijft ontvang je naast een dikke korting ook nog eens bonussen t.w.v. ruim 1000 euro!!

Toegang tot het OwnYourPurpose LIVE event! t.w.v. €297,-

Dit gaat zo'n onvergetelijke en magisch mooie dag worden! Dit event staat gepland voor zaterdag 24 september, op een prachtig mooie locatie in Bussum. Je wordt die dag even helemaal ondergedompeld in de wereld van jouw future self, samen met een krachtige groep gelijkgestemden. Die dag ga jij jouw purpose kraakhelder krijgen, zodat er geen twijfel meer over bestaat!!

3 Mentoring sessies, t.w.v. €333,-

In deze 1:1 sessies gaan we praktisch aan de slag gaan met het "Hoe dan?" en met eventuele strategieën. Zodat je alle veranderingen die je in de binnenwereld hebt doorgemaakt, nog concreter kunt benutten in de buitenwereld.

DesignYourLife'sPurpose, t.w.v. €240,-

Dit zijn 3 online groepssessies, waarin je jouw zielsmissie gaat ontdekken met behulp van je eigen intuïtie. Van de binnenwereld induiken om daar verbinding te maken met jouw innerlijk weten, tot aan strategische plannen maken zodat je jouw purpose ook echt waar kunt gaan maken.
Deze groepssessies worden via zoom gegeven en zijn dus géén vooraf opgenomen video's. Zodat je vragen kunt stellen aan mij en aan elkaar en zodat je een persoonlijkere begeleiding krijgt vergeleken vooraf opgenomen video's. Uiteraard kun je de sessies terug kijken in de online leeromgeving. Je hebt hier blijvend toegang toe!

Jouw SOUL aligned dream business, t.w.v. €111,-

Dit is een korte online cursus voor de ondernemers en ervaringsdeskundigen (to be), waarin je helder gaat krijgen hoe jouw ideale business eruit ziet. En hoe je de tofste ideeën kunt "downloaden" via je higher self.

High Level Money Magnet challenge t.w.v. €47,-

Ga spelen met de energie van geld en overvloed en manifesteer binnen no-time jouw investering terug! Dit is een 10 daagse challenge via Telegram, waarin er iedere dag een waardevolle audio voor je klaar staat. Geen tijdrovende opdrachten, maar super concrete tools die je meteen kunt toepassen om snel €€€ te manifesteren!

Toegang tot het HighLevelManifestors membership!

Je komt in een super fijne telegram groep met allemaal gelijkgestemde powerhouses en de vibe in de groep is geweldig! Dagelijks deel ik een korte audio met je. Over snel en simpel manifesteren, money mindset, innerlijke saboteurs, je zielsmissie waarmaken... En waardevolle behind-the-scenes, en een kijkje in mijn manifestatie- en transformatie proces.

Dit is NIET het zoveelste standaard programma!

Wat maakt OwnYourPurpose anders?

O.Y.P. is een super compleet programma, waardoor jij het komende jaar geen andere cursussen meer hoeft aan te schaffen, want dit omvat vrijwel ALLES wat je nodig hebt (tel uit je winst). En dit programma is op maat gemaakt voor JOU, géén one-size-fits-all traject dus. Mijn werkwijze is integratief.

De kern van Integratieve counseling en psychotherapie is: client-based, kortdurend en oplossingsgericht.

Client-based: Ik werk NIET met standaard protocollen! Elke sessie wordt afgestemd op wat jij nodig hebt in jouw proces. Ieder mens is uniek en verdient daarom ook een unieke behandeling op maat.

Veelzijdig: in tegenstelling tot vele behandelingen binnen de reguliere GGZ, werk ik NIET enkel op cognitief niveau, of gedragsmatig. Nee, we gaan ALLE dimensies aanpakken waar jij als mens uit bestaat. Aangezien alles met elkaar verbonden is. Dus; cognitief, gevoelsmatig, spiritueel, gedragsmatig, lichamelijk en sociaal.

Kortdurend: Bovenstaande, i.c.m. het aanpakken van zowel jouw wensen als problemen in de binnenwereld, zorgt ervoor dat je in korte tijd grootse resultaten behaald, dat de verandering veelal blijvend is en dat deze resultaten doorwerken op alle gebieden in je leven.

Oplossingsgericht: Al vanaf de eerste sessie help ik je om vanuit je kracht je klacht aan te pakken. Zodat jij je in het hier-en-nu al zoveel beter gaat voelen, om van daaruit de belemmeringen aan te pakken. We gaan niet eindeloos praten over het verleden of de beerput opentrekken.

ErvaringsdeskundigheidZoals je nu weet ken ik zelf de klappen van de zweep. Ik heb niet alleen veel kennis en ervaring als professional, maar ook als ervaringsdeskundige. Dat maakt dat ik oprecht liefde en compassie voel voor elke cliënt waar ik mee werk en dat ik oordeelloos ben; cause i’ve been there, done that!

Een van mijn gifts is dat ik super snel weet “who’s talking?” Ik prik liefdevol door alle b*llsh*t heen  en zie heel snel Wie er bij jou achter het stuur zit. Waarin werk je jezelf nog tegen? Wat zijn jouw blinde vlekken? Wat is jou grootste kracht? Ik zie het binnen no-time!

Nu tijdelijk €500,- korting + BONUSSEN t.w.v. 1000 euro!

Dit is wat je krijgt:

8 één op één sessies (integratieve counseling/(hypno)therapie), gecombineerd met de online FreeYourMind cursus + 4 groepssessies. En deze onwijs waardevolle bonussen!!! I’ve got you covered!

Toegang tot het OwnYourPurpose LIVE event! t.w.v. €297,-

Maak een deep dive in jouw zielsmissie op deze onvergetelijke live dag!

DesignYourLife'sPurpose, t.w.v. €240,-

Jouw zielsmissie crystal clear met behulp van je eigen intuïtie.

3 Mentoring sessies, t.w.v. €333,-

Zodat je jouw purpose ook echt gaat WAARMAKEN.

Jouw SOUL aligned dream business, t.w.v. €111,-​

Ondernemen / werken vanuit je ZIEL en NIET volgens moeilijke stappenplannen, regeltjes en "hoe het hoort".

De High Level Money Magnet challenge, t.w.v. €47,-

Uplevel je money mindset en manifesteer binnen no-time jouw investering terug!

Toegang tot het HighLevelManifestors membership!

Uplevel je money mindset en manifesteer binnen no-time jouw investering terug!

In totaal krijg je dus 11 één op één sessies (met de mentoring sessies erbij opgeteld)
Deze worden verspreid over c.a. 4 maanden. De frequentie van de sessies wordt afgestemd op jouw proces. In het begin kan dat bijvoorbeeld elke week zijn. En later in het proces elke 2-3 weken. Dit gaat altijd in overleg!

Je hebt lifetime acces tot de groepssessies en programma’s, zo lang als het internet bestaat 😉 Je hoeft je dus niet druk te maken over of je dit wel “af krijgt” in 4 maanden. Take your time!

Are you ready to OWN YOUR PURPOSE?

Stel je eens voor hoeveel er mogelijk is voor je...

 • Zodra jij in elke vezel van je lijf voelt waar je toe in staat bent en wat jouw zielsmissie is!
 • En als je géén last meer hebt van die belemmeringen in jezelf. Waardoor je niet meer die strijd hoeft aan te gaan met je innerlijke saboteurs, je rust en ruimte in je hoofd hebt + een flinke dosis zelfvertrouwen.
 • Als je werkelijk gaat doen waarvoor je hier gekomen bent, impact maakt en elke ochtend met een big smile opstaat omdat je WEET dat het weer een fantastische dag gaat worden?
 • En als je weer helemaal in verbinding bent met jouw guiding system, zodat je altijd kunt vertrouwen op je intuïtie en je higher self. Your SOUL always knows best!

Bye bye innerlijke saboteurs en HALLO vrijheid, overvloed en rotsvast vertrouwen!

Dit gaat je zoveel meer geluk, geld, energie en plezier opleveren!
Hoe denk je dat dit doorwerkt op hoe jij je voelt over jezelf? Op de mensen om je heen en alles wat jij vanuit deze energie gaat manifesteren en de impact die je daarmee gaat maken? There’s so much more to come!!! Meer dan wat jij je nu nog voor kunt stellen!

Maar.. wat kost het je als je hier géén verandering in brengt?

 • Wat kost het je als je blijft hangen in “het is toch niet voor mij weggelegd“?
 • …Als je NIET gaat voor wat jij diep van binnen écht wilt en voor wat jou werkelijk gelukkig maakt, uit angst voor wat er allemaal mis kan gaan…
 • …Als je dagelijks weer de strijd moet aangaan met die negatieve, saboterende stemmetjes in je koppie!
 • …En als je over een jaar nog steeds rondloopt met dat knagende gevoel omdat je je grootse verlangens niet waarmaakt?

Wat als je 5 jaar verder bent en nog steeds op hetzelfde punt staat? Of erger, steeds verder uit verbinding raakt met jezelf en je zielsmissie, waardoor je in een burn-out, depressie of een verslaving belandt?

Nee vrouw, QUIT PLAYING SMALL en doe jezelf niet langer tekort! Er is zooo veel mogelijk voor jou en ik kan niet wachten om jou te helpen om al dit moois te unlocken en waar te gaan maken!

Dit programma is NIET voor iedereen

Ik werk met vrouwen die bereidwillig en gemotiveerd zijn. Dit is een exclusief programma, waarin ik ALL-IN ga en waarin ik jou the best possible treatment bied! Daarom is er beperkt plek.

O.Y.P is NIET voor jou, als...

...Je iemand bent die snel in de slachtofferrol kruipt en niet zelf de verantwoordelijkheid pakt.

...Als je geen zelfreflectie hebt en niet de motivatie en de bereidheid voelt om iets te veranderen.

...Als je in de valkuil blijft stappen van "ik doe het allemaal wel zelf" en "nu niet, maar 1 januari wel".

...Als je eindeloos wilt praten, maar verder geen acties onderneemt.

O.Y.P is WEL voor jou, als...

...Je VOELT dat jij er klaar voor bent om naar the next level te gaan en verlangt naar (meer) vrijheid, verbinding en vertrouwen!

En omdat je diep van binnen weet dat je hier niet bent om te settlen for less en voor een "middelmatig" leventje.

...Als jij iemand bent die ownership pakt over haar leven en bereid is om dit proces echt aan te gaan.

...Als je bereid bent om jouw innerlijke saboteurs en blokkades onder ogen te komen en het innerlijke werk te verrichten wat nodig is.

Zodat je écht de persoon kunt worden die je moet zijn - en diep van binnen al bent - om vol zelfvertrouwen je purpose te gaan OWNEN.

...En als je het verlangen hebt om jouw eigen levenservaring in te zetten om anderen te helpen en bij te dragen (of dit al doet), en je wilt dit vanuit de beste versie van jezelf doen.

...dus ook als ondernemer/ervaringsdeskundige (to be) ben je bij mij helemaal op de juiste plek! "Turn your pain into purpose"!

Voordat ik startte met OwnYourPurpose wist ik niet 100% zeker of ik dit keer wel op de juiste plek zat. Ik had al eerder cursussen gevolgd en psychologen geraadpleegd voor de blokkades die ik had. Maar al na de eerste sessie wist ik dat ik de juiste beslissing had gemaakt! Voordat ik bij Valerie begon was ik zoekende naar Wie ben ik? en wat wil ik? Eigenlijk wist ik het wel maar ik durfde er niet voor te gaan, omdat ik zo aan mezelf twijfelde en nog veel bagage met me meedroeg.
Bij Valerie heb ik me met al mijn plus en min kanten gezien en geaccepteerd gevoeld, waardoor ik die kanten ook in mijzelf kon accepteren en omarmen.
Ik leerde om weer bij mijn gevoel te komen en connectie te maken met mijn intuïtie. Hierdoor sta ik nu met veel meer vertrouwen en krachtig in het leven!
Ik weet wat mijn zielsmissie is en ga mijn dromen achterna als ademcoach. Ik heb zelfs mijn oude baan opgezegd! Een leuke bijkomstigheid is dat ik de investering al snel heb terug gemanifesteerd en dat ik mijn doelen ook echt heb behaald.
Vooraf had ik niet kunnen bedenken dat ik zou komen waar ik nu sta en daar ben ik heel dankbaar voor! Ik kan Valerie iedereen aanraden, als je zoekende bent en als het nog niet eerder gelukt is om oude patronen en overtuigingen los te laten. Het was een prachtige reis en dit is nog maar het begin!
Jennifer E.
Breathwork practitioner

Dit is de investering

Normaliter is de investering €1997,00 nu TIJDELIJK €1555,-

Pay in full

1555
In plaats van €1997,00
 • 8 één op één sessies
 • De FreeYourMind cursus + 4 groepssessies
 • *Ticket voor OYP Live event! t.w.v. €297
 • 3 Manifestation Mentoring sessies t.w.v. €333
 • Design Your Life's Purpose t.w.v. €240
 • Jouw SOUL aligned business
 • High Level Money Magnet
Voordelig

Termijnen optie A

500
éénmalig, gevolgd door 4 termijnen van €275,-
 • 8 één op één sessies
 • De FreeYourMind cursus + 4 groepssessies
 • En natuurlijk alle BONUSSEN (zoals eerder vermeld)

Termijnen optie B

377
éénmalig, gevolgd door 8 termijnen van €177,-
 • 8 één op één sessies
 • De FreeYourMind cursus + 4 groepssessies
 • En natuurlijk alle BONUSSEN (zoals eerder vermeld)

Even alles op een rijtje

Het op maat gemaakte 1:1 traject staat centraal in OwnYourPurpose. Waarin we aan de slag gaan met wat JIJ nodig hebt!

Of dat nu is dat je keuzestress ervaart, het moeilijk vindt om bij je gevoel/intuïtie te komen, last hebt van onzekerheid, of van jouw inner critic, de behandeling wordt helemaal afgestemd op jou.

Met de waardevolle toevoegingen zoals FreeYourMind en DesignYourLife’sPurposeen niet te vergeten de Live dag! – daarmee gaan we echt de diepte in qua je purpose & zielsmissie ontdekken en waarmaken, je grootse verlangens manifesteren, etc.

Laat je niet overhelmen door alle inhoud qua groepssessies, modules en de geweldige bonussen die er in zitten, want de inhoud is nog niet eens waar het écht om gaat…

Waar het wel écht om gaat, is dat jij door O.Y.P. gaat afrekenen met de klachten en de problemen waar je nu nog mee rondloopt.

Dat je géén last meer hebt van hardnekkige overtuigingen en patronen waar je steeds in terugvalt. Dat je je niet meer in de weg laat zitten door jouw innerlijke saboteurs…

Waar het écht om gaat is dat jij helemaal vanuit verbinding en vertrouwen je purpose gaat OWNEN! En dat jij weer de regie gaat terugpakken!

Het is jouw purpose om op ALLE vlakken zingeving, voldoening, abundance, plezier en geluk te ervaren!

Het is jouw purpose om elke dag op te staan met een lach op je gezicht, terwijl je die spark of joy voelt in je hart en helemaal excited bent om aan je dag te beginnen!

Dat je zo tevreden en dankbaar bent in het NU, terwijl je je verheugd op al het moois dat nog gaat komen.

Een leven waarin je écht doet wat je leuk vindt, waarin je je PASSIE leeft, anderen helpt, impact maakt én goed geld verdient!

En het is jouw purpose om vanuit verbinding met je ZIEL een vrij leven te creëren en manifesteren voor jezelf en voor de mensen van wie je houdt.

DAT IS WAARVOOR JIJ HIER OP DEZE PLANEET BENT GEKOMEN! En daar ga ik je mee helpen met OwnYourPurpose.

Welke keuze maak jij?

Blijf je handelen naar oude patronen zoals: “Ik kan het zelf wel…” of “Pas ik mijn zaken op orde heb” “Eerst nog even die andere cursus afmaken” (wat je al een half jaar uitstelt…) “Als ik meer tijd en geld heb, minder stress… dán komt het er wel een keertje van…”  That’s your ego talking!

Let’s be real, hoe vaak heb je je dat al voorgenomen?
En heeft dat je nou echt vrijheid, rust, overvloed en geluk opgeleverd? Heeft uitstellen, twijfelen en settlen for less ervoor gezorgd dat jij jouw purpose waarmaakt?

Je hebt het al zo vaak geprobeerd met “zelf doen” en “gewoon doorzetten”, niet-waar? Toch ben je nog niet waar je wilt zijn en dat is niet zonder reden. Rationeel weet je vaak wel wat je zou kunnen doen en hoe het zit, maar je dóét het steeds niet. Doordat je nog rondloopt met blokkades, overtuigingen en patronen waar je steeds in terug valt. En daar kan ik je binnen no time vanaf helpen!

 

Je hebt niet voor niets helemaal tot hier gelezen. Dat betekent waarschijnlijk dat je intuïtief VOELT dat je hier op de juiste plek bent, alleen je mind vindt het toch wel spannend en dat is ook niet gek! Het is voor je ego ook oncomfortabel om die quantum leap te nemen, iets met “angst voor het onbekende”.

Dus ik snap je, ik weet hoe het is om te denken “Ja maar eerst…” of “zal het deze keer wél lukken?”.
Maar precies dát is van jouw innerlijke saboteurs die jou “veilig” willen houden, maar er uiteindelijk voor zorgen dat jij jezelf klein houdt.

Ga je door met aanmodderen?

Of beslis je dat jij jezelf iets anders gunt en ga je voor de BIG BOLD MOVE?

De transformatie wordt al in gang gezet zodra jij op die oranje knop drukt. Je zal niet de eerste zijn die kort daarna al haar investering terug manifesteert of een andere major shift doormaakt, puur door die quantum leap te nemen en te zeggen “F… it, ik ga het doen!” Ook al weet je misschien nog niet HOE, je weet wel dat je jezelf iets anders gunt.

Eens wil je het aanpakken en veranderen, niet-waar? Dus waarom niet nu? If not now, then when?

It’s time to shine baby! Get ready for the next level!!

Ik kwam bij Valerie omdat ik blokkades wilde opruimen, wilde afvallen, mijn purpose ontdekken en omdat ik meer geld wilde manifesteren. Ik zat in een impasse waarin ik niet verder kwam dan wat ik elke dag deed en er moesten echt patronen doorbroken worden.
En dat ging snel! Tegen de tijd dat de volgende sessie gepland stond was er elke keer alweer veel veranderd. Ik heb vooral veel gehad aan de hypnose sessies, waarmee ik veel onverwerkte blokkades heb opgelost en grote veranderingen heb doorgemaakt.

De belangrijkste shift is dat ik me lichter voel en weer in actie kom, ik sta weer helemaal aan! Ik beweeg weer met plezier, heb veel meer zelfvertrouwen en voel me niet meer naar beneden getrokken door het verleden. Ik geniet veel meer van dingen waar ik voorheen sociale angst voor had. In het dagelijks leven functioneer ik veel beter, vertrouw ik meer op mezelf en weet ik nu hoe ik dingen kan oplossen van binnen.

Ik heb de therapie als heel fijn ervaren! Valerie is heel open, is doelgericht terwijl ze ook een kalme energie heeft, niks is gek, en Valerie heeft ook veel kennis van de Law of assumption en manifesteren. Het was de investering meer dan waard. Het goede gevoel en zelfvertrouwen dat ik nu heb is onbetaalbaar! Ook dat ik weleens in het weekend appte en gewoon antwoord kreeg, de FYM cursus, de HighLevelManifestors telegram groep, er is gewoon zoveel waarde! Je bent echt een topper Valerie!
Shelley P.
Volgde het Deep Dive traject van 8 sessies + FYM

FAQ's

Wanneer kan ik starten?

Praktisch METEEN! 🙂
Zodra je je hebt aangemeld ontvang je een bevestigingsmail én een tweede mail waar alle datums, links, etc. in staan. In die mail staat ook een link waarmee je meteen je eerste 1:1 sessie kunt inplannen.

Ook ontvang je de inloggegevens naar de online omgeving, waar alle modules en opgenomen groepssessies op je staan te wachten, die je kunt kijken waar en wanneer je maar wilt.

Wanneer zijn de groepssessies precies?

De FreeYourMind groepssessies zijn elke laatste vrijdag van de maand om 10:00u.

De groepssessies vanuit DesignYourLife’sPurpose zijn op:
Vrijdag 19 augustus om 10:00u
Dinsdag 30 augustus om 11:00u
Dinsdag 27 september om 11:00u

 

Ik kan niet live aanwezig zijn bij alle groepssessies.

Mocht je niet live bij de groepssessies aanwezig kunnen zijn, dan is dat natuurlijk jammer, maar verder geen probleem!

De groepssessies worden discreet opgenomen (zonder deelnemers in beeld) en na afloop in de beveiligde online omgeving geplaatst, zodat je het diezelfde dag nog kunt terugkijken. En je blijft hier dus toegang toe hebben zolang als het internet bestaat 😉

In de telegram groep biedt ik vlak voor een groepssessie de gelegenheid om vragen te stellen, zodat ik die in de sessie kan verwerken en je kunt ook onze 1:1 tijd benutten om vragen te stellen.