fbpx

knowyourpurpose

Krijg jouw purpose CRYSTAL CLEAR, zodat er geen twijfel meer over bestaat!

Kortdurend programma met SNEL resultaat

Toegang tot het OwnYourPurpose LIVE event!

Bizar hoge early bird korting en super toffe bonussen!

KnowYourPurpose

Als je zover bent om oude patronen los te laten, jezelf te ontwikkelen en eigenaarschap te gaan nemen over je leven, maar net zoals ik "holistisch" vast zit/zat en niet goed weet waar te beginnen: bij Valerie ben je op de juiste plek!
Lisa S.
Energyworker

Zoek je naar antwoorden op vragen als:
“Wie ben ik nu eigenlijk echt?”
“Wat wil ik precies?”
“Waarvoor ben ik hier op deze planeet? Wat is mijn purpose?”

Of weet je ergens al wel wat jouw purpose is, maar twijfel je “of het wel de juiste keuze is”? Ben je bang dat het niet gaat lukken? Of vraag je je af of het wel voor jou is weggelegd?

Straks is dat verleden tijd!

Met KNOWyourPurpose gaan wij er samen voor zorgen dat jij jouw zielsmissie CRYSTAL CLEAR krijgt. Zodat er geen twijfel meer over bestaat en zodat je actie kunt gaan ondernemen vanuit JOY en excitement.

Wordt je nu al blij van het idee dat jij straks precies weet WAT jij werkelijk wilt en HOE je dit kunt gaan bereiken?
Dan ben je hier helemaal op de juiste plek!

Mijn naam is Valerie de Ruiter

Vanuit mijn eigen praktijk voor Integratieve Counseling en psychotherapie, werk ik met ambitieuze powervrouwen die (net als ik) hebben gestruggled met verslaving of met een traumatisch verleden. Vrouwen die dit inmiddels overwonnen hebben en die hun eigen ervaring (willen) inzetten om echt van betekenis te zijn.

Mijn expertise ligt bij het werken met de “binnenwereld”, met het onderbewuste. Ik ben gespecialiseerd in het aanpakken van de innerlijke saboteurs en hardnekkige blokkades.

Voordat ik dit prachtige werk ben gaan doen, heb ik jaren gestruggled met verslaving en PTSS. Inmiddels ben ik 5,5 jaar in herstel, na veel vallen en opstaan. In januari 2017 ging de knop om toen ik ontdekte dat ik zwanger was! Daarna was het net alsof ik op een “nieuwe tijdlijn” ben gestapt, vastberaden om het best mogelijke leven te creëren voor mijn zoontje en mij. And so i did!

Toch liep ik ook rond met veel vragen… “Wie ben ik nu eigenlijk écht? Wie is Valerie naast het moeder zijn en naast een verslaafde in herstel?” “Waarvoor ben ik hier?” Ik voelde een diep verlangen om mijn levenservaringen te benutten en om anderen te helpen, maar had nog geen idee hoe…

Long story short… nadat ik leerde hoe ik alle antwoorden in mezelf kon vinden, door in te tunen op mijn innerlijk weten, heeft het niet lang meer geduurd voordat ik precies wist wat mij te doen stond. En de rest ontvouwde zich vanzelf.

Inmiddels leef ik mijn purpose en help ik anderen hetzelfde te doen! En ben ik heel wat ervaring, diploma’s en een business rijker. Ik heb een prachtig leven voor mijn zoontje en mij gemanifesteerd, en het meest waardevolle: elke dag leef ik vanuit vrijheid, vertrouwen en verbinding.

Dat gun ik jou ook!

Alles wat je hebt meegemaakt is niet voor niets geweest...

Jij bent hier NIET op deze planeet gekomen om...

...te "settlen for less" en voor een middelmatig leventje waarin je NIET élke dag zingeving, geluk en vrijheid ervaart.

... te voldoen aan wat anderen en het systeem van jou verwachten.

...en om te blijven twijfelen aan jezelf en of dat verborgen verlangen wat je hebt wel voor jou is weggelegd.

Jij bent hier gekomen om op alle vlakken geluk, vrijheid, abundance en plezier te ervaren!

Na alles wat ik had meegemaakt – en geloof me, dat was nogal wat – heb ik me lang afgevraagd waar dit allemaal goed voor is geweest. Maar ze zeggen niet voor niets “Everything happens for a reason” en inmiddels snap ik ook precies waarom.

Jij bent hier gekomen met een zielsmissie. Alles wat je tot nu toe hebt meegemaakt is niet voor niets geweest! Jij hebt hier iets te doen op deze planeet, je hebt iets te brengen. En jij verdient het om op alle vlakken je mooiste leven te leven! Dát is wat ik noem “jouw purpose“.

Ookal weet je misschien nog niet WAT dit dan precies inhoudt of HOE je dit gaat doen… je weet wel dat jij het jezelf gunt om je purpose waar te maken, niet-waar?

The privilege of a lifetime is to become who you truly are

– Carl Jung

KNOWyourPurpose

Alle antwoorden en oplossingen zijn al aanwezig bij jou van binnen. Je komt er alleen niet zo makkelijk bij, omdat de connectie met je intuïtie wordt verstoord door de alledaagse ruis en door de saboterende stemmetjes in je koppie. En dan raak je overwhelmed, ga je twijfelen en zie je door de bomen het bos niet meer. Daar wil je vanaf, niet-waar?

Met KNOWyourPurpose ga ik jou helpen om binnen no-time…:

...te leren hoe jij kunt connecten met jouw innerlijk weten en intuïtie.

...hoe je de antwoorden en oplossingen altijd in jezelf kunt vinden. (Bye bye keuzestress!)

...CRYSTAL clear te krijgen wat jouw life's purpose precies is.

...en je gaat een duidelijke strategie maken, zodat je weet welke acties je kunt ondernemen, om je purpose ook echt waar te gaan maken!

Lees je dit nu met een glimlach op je gezicht en voel je die spark? Dan ben je bij mij op de juiste plek!💖

Dit is géén standaard online cursus!

KNOWyourPurpose bestaat uit:

Een magische LIVE dag: het OwnYourPurpose event! Én 3 ONLINE groepssessies.

Het OwnYourPurpose LIVE event!* t.w.v. €297,-

Dit event vind plaats op zaterdag 27 augustus, op een prachtig mooie locatie in Bussum (van c.a. 10:00u tot 18:00u)
Dit gaat een magisch mooie dag worden, die je niet meer zal vergeten! Je wordt die dag even helemaal ondergedompeld in de wereld van jouw future self, samen met een krachtige groep gelijkgestemden.
Die dag ga jij een DEEP DIVE maken in wat er allemaal mogelijk is voor jou en je gaat jouw purpose KRAAKHELDER krijgen! Zodat jij tot in je tenen voelt: "Yes, dit is wat ik wil!", en er geen twijfel meer over bestaat!!

DesignYourLife'sPurpose, t.w.v. €240,-

3 online groepssessies, waarin je leert hoe je jouw zielsmissie helder gaat krijgen met behulp van je eigen intuïtie. Van de binnenwereld induiken om daar verbinding te maken met jouw innerlijk weten, tot aan strategische plannen maken zodat je jouw purpose ook echt waar kunt gaan maken.
Deze groepssessies worden via zoom gegeven en zijn dus géén vooraf opgenomen video's. Dit is omdat ik dan echt kan intunen op jouw energie, zodat we elkaar vragen kunnen stellen en je een persoonlijkere begeleiding krijgt, vergeleken kant en klare video's. Uiteraard kun je het terug kijken in de online leeromgeving, mocht je er een keer niet bij aanwezig kunnen zijn. En je hebt hier blijvend toegang toe! (*)de data ontvang je in de mail!

Als early bird actie krijg je tijdelijk super waardevolle bonussen en een dikke korting!

De BONUSSEN:

Naast het OwnYourPurpose LIVE event én de DesignYourLife’sPurpose groepssessies, krijg je ook nog de volgende life changing extra’s:

Jouw SOUL aligned dream business t.w.v. €111,-

Dit is een korte online cursus voor de ondernemers (to be) en ervaringsdeskundigen onder ons, waarin je helder gaat krijgen hoe jouw ideale business eruit ziet. En hoe je de tofste ideeën kunt "downloaden" via je higher self.

High Level Money Magnet challenge t.w.v. €47,-

Ga spelen met de energie van geld en overvloed en manifesteer binnen no-time jouw investering terug! Dit is een 10 daagse challenge, waarin er iedere dag een waardevolle audio voor je klaar staat. Geen tijdrovende opdrachten, maar super concrete tools die je meteen kunt toepassen om snel €€€ te manifesteren!

HighLevelManifestors membership: 1 maand gratis! t.w.v. €77,-

*maandelijks opzegbaar. Je wordt lid van de HighLevelManifestors telegram groep, waarin ik dagelijks een korte audio met je deel, die jou helpt om snel en met plezier te manifesteren! En waarin je ondersteund wordt door een geweldige groep like minded people. Echt, er is een geweldige vibe in de groep!!
Daarnaast heb je elke maand toegang tot een FreeYourMind groepssessie (elke laatste vrijdag van de maand) én een FreeYourMind module. Het thema van de maand juli is "rust en ruimte in je hoofd".
(*)De precieze data ontvang je in de mail!
(*)Als je al lid van de telegram groep was, verandert er niets voor jou 🙂

Het is niet normaal hoeveel waarde je krijgt voor deze bizar lage investering!

Ik ben sooo excited om dit mooie proces met jou aan te gaan!!!

 • Ten eerste voor de magisch mooie LIVE dag die ik gewoon niet in woorden kan omschrijven!!
 • Ten tweede om je bij de groepssessies en in de community te mogen verwelkomen. Zodat we samen jouw dromen en potential gaan UNLOCKEN en alle puzzelstukjes straks op z’n plek vallen, waardoor jij precies weet “Yes, dit is wat ik wil en dit is waar ik voor ga!!!“.
 • En omdat ik weet wat het jou allemaal oplevert als jij straks zooo veel makkelijker verbinding kunt maken met je intuïtie en kunt vertrouwen op jouw guiding system!! 

Ben jij ready voor de deep dive in jezelf, zodat jij jouw purpose straks kraakhelder hebt?

Of blijf je hangen in de “uitstel-modus” en laat je je door jouw ego wijsmaken dat het wel “een ander keertje” komt, als je meer tijd, geld of energie hebt…? Nee toch…

Want weten allemaal dat “een ander keertje” er helemaal niet van komt… en dat jij dan gewoon weer op de oude voet verder gaat in je dagelijkse sleur.

 KNOWyourPurpose komt na deze ronde sowieso NIET terug voor deze bizar lage prijs en helaas ook niet in hetzelfde format. Omdat ik de LIVE dag maar één keer kan doen op deze magisch mooie locatie.

Dus laat de regie niet overnemen door die saboterende stemmetjes die jou veilig in je comfortzone willen houden…

En GUN het jezelf om te gaan voor wat jij werkelijk wilt! Ook al weet je nu misschien nog niet hoe… straks ga je dat helemaal helder krijgen! Dus volg je intuïtie en ga het aan, dit is jouw tijd om te shinen! And you’re future self will thank you later… 🙂

Voordat ik bij Valerie begon was ik zoekende naar Wie ben ik? en wat wil ik? Eigenlijk wist ik het wel maar ik durfde er niet voor te gaan, omdat ik zo aan mezelf twijfelde en nog veel bagage met me meedroeg. Ik leerde om weer bij mijn gevoel te komen en connectie te maken met mijn intuïtie. Hierdoor sta ik nu met veel meer vertrouwen en krachtiger in het leven!
Ik ga mijn dromen achterna als ademcoach en heb zelfs mijn oude baan opgezegd! Een leuke bijkomstigheid is dat ik de investering al heel snel heb terug gemanifesteerd en dat ik mijn doelen ook echt heb behaald.
Vooraf had ik niet kunnen bedenken dat ik zou komen waar ik nu sta en daar ben ik heel dankbaar voor! Ik kan Valerie iedereen aanraden, als je zoekende bent en als het nog niet eerder gelukt is om oude patronen en overtuigingen los te laten. Het was een prachtige reis en dit is nog maar het begin!
Jennifer E.
Breathwork practitioner

Dit is de investering

Normaliter is de investering €555,- (incl. BTW) Voor het OYP LIVE event is er maar beperkt plek i.v.m. de locatie, dus wees er snel bij!

Pay in full

555
347,-
 • *Ticket voor OYP Live event! t.w.v. €297
 • Design Your Life's Purpose t.w.v. €240
 • BONUS: Jouw SOUL aligned business
 • BONUS: High Level Money Magnet challenge
 • BONUS: HighLevelManifestors membership

Of in 2 termijnen

558
197,-
 • *Ticket voor OYP Live event! t.w.v. €297
 • Design Your Life's Purpose t.w.v. €240
 • BONUS: Jouw SOUL aligned business
 • BONUS: High Level Money Magnet challenge
 • BONUS: HighLevelManifestors membership

Ik kan niet wachten om jou te verwelkomen én om jou in REAL LIFE te gaan zien bij het O.Y.P. live event!!!

Nadat je op de oranje knop hebt geklikt en jij dit no-brainer aanbod claimt, wordt je doorgestuurd naar de check-out pagina. Na het doen van de betaling ontvang je een bevestigingsmail én een factuur in je inbox. In de bevestigingsmail staan alle datums en tijden voor de groepssessies en alle andere details die van belang zijn.

Ondertussen mag jij jezelf een dikke knuff geven en bedanken voor deze investering in jezelf, terwijl ik je mijn “blessings” door stuur en een goede intentie zet, in combinatie met een vreugdedansje. (geen grap, ik doe dit echt😂)

Veelgestelde vragen

Coming soon!

Work in progress, nog heel even geduld 🙂

Coming soon!

Work in progress, nog heel even geduld 🙂