fbpx

inzicht in de roadblocks die jou belemmeren om je ambities waar te maken en hoe je dit kunt oplossen.

✓ Specifiek voor powervrouwen in herstel

✓ Direct naar de kern voor het beste resultaat

✓ Gegarandeerd meer grip, motivatie en zelfvertrouwen!

"Wie ben ik écht? Waarom ben ik nog niet waar ik wil zijn? En wat wil ik eigenlijk precies?"

Het voelt alsof je klem zit en je komt niet vooruit. Super frustrerend!

Je hebt in je leven veel meegemaakt en bent van ver gekomen, vergeleken met waar je nu staat. Maar ondanks je groei, ben je nog onnodig hard en kritisch voor jezelf.
Dat is zonde, want vanuit
 je kern ben je juist empathisch en gevoelig. Vooral naar anderen ben je liefdevol, begripvol en je oordeelt niet snel… maar voor jezelf leg je de lat zó hoog!

Ondanks je verleden ben jij niet zo iemand die in de slachtofferrol kruipt. Nee.. je blijft sterk, gaat voor wat je wilt en bent een echte doorzetter! Dit zijn goede kwaliteiten, maar toch ga je met deze blijven-doorgaan-mindset”  geregeld over je grenzen.

Persoonlijke ontwikkeling en een positieve mindset zijn belangrijk voor je. Je gelooft ook in The Law of Attraction, waardoor je niet in het “negatieve” wilt blijven hangen.
Echter, door altijd maar positief te willen blijven, onderdruk je je ware emoties, waardoor je uit balans raakt en blokkeert.
Je weet niet meer of je nu moet blijven vertrouwen óf dat je jezelf mag toestaan om vastzittende emoties zoals angst, boosheid, verdriet en onzekerheden te doorvoelen, zodat je ze eindelijk eens écht kunt loslaten en helen.

Mijn naam is Valerie de Ruiter,
ik ben Integratieve Counselor en Addiction Counselor

Ik help je om de regie terug te pakken over je emoties en gedachten, door los te komen van belemmerende patronen en overtuigingen en weer in verbinding te komen met je échte zelf. Zodat je vanuit rust, (zelf)vertrouwen, vrijheid en verbinding je ideale leven kunt creëren en je purpose kunt waarmaken!

Ik help …:
Zelfbewuste vrouwen die mentaal, emotioneel en spiritueel in balans willen komen en die bereid zijn om hardnekkige overtuigingen en patronen aan te pakken, zodat zij hun ambities kunnen realiseren vanuit verbinding met de beste versie van zichzelf.

Vrouwen die langer dan 9 maanden in herstel zijn van verslaving en die hun échte zelf en hun purpose willen ontdekken. En die meer grip willen op hun gedachten en gevoelens zodat zij een waardevol leven kunnen creëren, vanuit zelfvertrouwen, vrijheid en plezier.

 

Herkenbaar?

Je wilt je gewoon weer "jezelf" voelen, maar vraagt je af: Wie ben ik nu eigenlijk écht?

Je hebt eerder hulp gezocht bij een psycholoog of hulpverlener, maar dit bleef slechts bij eindeloos praten of je kreeg adviezen waar je weinig aan had.

Je voelt dat je tot zoveel meer in staat bent, maar je loopt nog rond met oude patronen en overtuigingen waardoor je jezelf in de weg zit.

Je hebt de nodige stappen gezet in je herstel en je wilt naar the next level!

Je hebt je vaker voorgenomen om het nu eens echt anders aan te pakken, maar je doet het niet omdat je niet weet "hoe" en/of uit angst voor het onbekende.

Je bent het zat om zo veel te moeten van jezelf, stress en perfectionisme te ervaren en je overwhelmed te voelen door alle prikkels en emoties die ongefilterd binnen lijken te komen.

Wat levert een online inzichtsessie je op?

Je weet waar je mee wilt stoppen of wat je niet meer wilt? Mooi!
We gaan ons direct richten op dat wat je WEL wilt en wat je nog dient aan te pakken om daar te komen.

Jij bent zelf de deskundige van je eigen leven! Ook al voelt dat niet altijd zo…
Ik kan je wel adviezen geven, maar daar ben je niet mee geholpen en dat heb je ook niet nodig. Jij hebt namelijk zelf al de antwoorden en oplossingen in huis.

Tijdens deze sessie ga je ervaren hoe het is om daar weer toegang toe te krijgen, zodat je in het vervolg je eigen hulpbronnen en zelfhelend-vermogen
 beter kunt benutten.

Na deze waardevolle inzichtsessie…

…weet je wat het werkelijke
 probleem is wat je in de weg staat.
…wat je wilt bereiken en hoe je je wél wilt voelen.
…heb je ervaren dat je je NU al zo kunt voelen ondanks dat er in de buitenwereld nog niets veranderd is.
…heb je meer vertrouwen in jezelf en in je doelen en dromen.
…zal je met meer vertrouwen en motivatie actie kunnen ondernemen, doordat je de eerste belemmering al hebt aangepakt.
…heb je contact gemaakt met je intuïtie en eigen hulpbronnen, waardoor je je na 1 sessie al krachtiger voelt en weet welke vervolgstappen je kunt zetten.

Een online inzichtsessie is geheel vrijblijvendEn nu voor maar €47,- i.p.v. €97,-!

De enige voorwaarde is wel
dat je gemotiveerd moet zijn om actie te ondernemen als je met mij wilt werken. Ook al weet je misschien nog niet hoe… don’t worry, daar ga ik je bij helpen!

Dit is hoe cliënten een inzichtsessie hebben ervaren

*Swipe en/of houd ingedrukt om de reviews te lezen

Plan nu een inzichtsessie in voor maar €47,- i.p.v. €97,-

Via onderstaande agenda kun je gemakkelijk een afspraak inplannen.

Plan hier je afspraak in

Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan!
Selecteer de gewenste datum en tijd, vul je gegevens in en that’s it! Nadat je een datum hebt geprikt ontvang je een bevestigingsmail en een betaalverzoek. In deze mail staat ook de link naar de sessie.

Tot snel!

Niets ontvangen? Check even de spambox en voeg mijn mailadres info@valeriederuiter.nl toe aan je adresboek.

 

Valerie de Ruiter
Integratieve Counseling
Addiction Counseling

Info@valeriederuiter.nl
KvK: 72397578
Btw: NL002252711B32

Volg je me al op social media?