fbpx

Binnen 5 minuten ontvang je de meditatie!

Maar ik heb nog iets voor je!

Klaar met vast-zitten, kleinhouderitis en zelfsaboterend gedoe?
Get unstuck en pak de regie terug!

Ben je nog niet waar je wilt zijn en voelt het alsof je klem zit? Grote kans dat je last hebt van innerlijk conflict.

Enerzijds weet je dat je nog tot zoveel meer in staat bent…
Anderzijds denk je “Vraag ik niet teveel? Is het wel voor mij weggelegd?”

Enerzijds heb je mooie ambities…
Anderzijds vraag je je af “Wie ben ik om dit te gaan doen? Ik ben hier niet goed genoeg voor…”

Aan de ene kant verlang je er naar om een rigoureuze switch te maken…
Anderzijds voelt je huidige situatie ook wel veilig en comfortabel.

Nog een bekende:
Je wilt stoppen met roken, maar niet met die na het eten, want dan is het wél lekker…

Dus het ene deel van jou wilt A en een ander deel B, en jij wordt daartussen heen en weer geslingerd. Hier ben je je niet altijd van bewust – aangezien dit conflict zich vooral in je onderbewuste afspeelt – maar je merkt het wel aan:

✖Je voelt je geblokkeerd, op slot en komt niet vooruit.
✖ Frustratie en twijfel omdat je niet weet wat te doen.
✖ Een gebrek aan drive, energie en plezier.
✖Je ervaart veel onrust waardoor je uit verbinding met jezelf raakt.

Ik ken deze struggle als geen ander...

Mijn naam is Valerie de Ruiter. Ik ben alleenstaande moeder van mijn zoontje Chance (4), en heb mijn eigen praktijk voor Integratieve Counseling en psychotherapie.

Ik help ambitieuze vrouwen die +1 jaar in herstel zijn, om zichzelf en hun purpose terug te vinden. En om belemmerende patronen en innerlijke saboteurs te helen, zodat niets je nog in de weg staat om de persoon te worden die je moet zijn, om vanuit rust, vertrouwen en verbinding je ambities waar te maken.

Zelf ben ik 5½ jaar in herstel van verslaving en PTSS. Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om je ambities na te streven, een mooi leven te willen manifesteren, om te doen wat nodig is om next level te gaan… En dan tóch niet vooruit te komen. Ik struggelde ook met innerlijk conflict en werd er moedeloos van!

Net als jij, had ik al de nodige veranderingen doorgemaakt. Ik had veel in mezelf opgeruimd en werkte dagelijks aan mijn persoonlijke- en spirituele ontwikkeling. Voor de buitenwereld leek het alsof ik het prima voor elkaar had, maar ik wist dat ik nog lang niet mijn ware potentie benutte en dat ik mezelf klein hield. Dit nare gevoel begon te knagen en continu dacht ik:

“Is het wel voor mij weggelegd? Ben ik wel goed genoeg? Is alles over manifesteren überhaupt waar, of houd ik mezelf voor de gek?” …Chaos!
Ik liet me steeds blokkeren door perfectionisme en mijn inner critic. Soms kwam oud verslavingsgedrag zelfs naar boven. Dit heeft me bijna doen besluiten om m’n ambities op te geven en te settlen for less.

Gelukkig heb ik mezelf hiervan bevrijd en uiteindelijk heeft dit mijn missie juist versterkt! Ik heb er de nodige skills en inzichten uitgehaald, waardoor ik mijn cliënten nóg beter kan helpen in hun veranderingsproces, d.m.v. snelle en effectieve manieren om deze innerlijke saboteurs bij de kern aan te pakken en te helen.

Is dit herkenbaar voor je?

Je hebt last van onrust en kleinhouderitis, door de belemmerende overtuigingen en patronen.

Je twijfelt of dat wat je diep van binnen wilt wel echt voor je is weggelegd...

Door de inner critic en de perfectionist in je, wordt je hard voor jezelf en leg je de lat heel hoog...

Je bent je niet bewust van je eigen kwaliteiten

Ondanks je inspanningen en dat je diep van binnen beter weet, lukt het je niet om dit blijvend te doorbreken. Waardoor je moeizaam vooruit komt, gaat uitstellen, in tekorten gaat denken, en niet vol durft te gaan en staan voor wie je écht bent en voor wat je wilt!

Je bent niet de enige!

Ik heb hier veel vrouwen vanaf mogen helpen en ook voor jou is het mogelijk om te leven vanuit rust, verbinding en vertrouwen. Zodat je een zinvol leven creëert, waarin je de vrijheid hebt om én je purpose te leven, daar ook nog eens goed geld mee te verdienen en impact te maken.

Hoe fijn zou het zijn als je straks feilloos kunt herkennen wat van jouw ware zelf en je intuïtie is, en wanneer het de innerlijke saboteurs zijn die van zich laten horen.

Dat je acties onderneemt die in alignment zijn met jou en je misse, en dat je je niet meer laat belemmeren door oude overtuigingen en patronen?Zodat je écht kunt gaan doen waarvoor je hier bent gekomen!

Dat is wat ik je gun!

Soms heb je ups en downs, en soms komt je inner critic ook nog weleens de hoek om, maar je hoeft er absoluut géén last meer van te hebben!

Het is mogelijk om zelf de regie te hebben over wat je denkt, voelt en doet. Zonder gedachten te onderdrukken of gevoelens te vermijden. Je hebt de keuzevrijheid om te kiezen welke versie van jezelf je wilt zijn, op een authentieke manier.

En het is écht mogelijk om je zelfverzekerd, in verbinding en vol vertrouwen te voelen. Ook op de momenten waarop het even minder gaat, ook dan kun je nog steeds rust, vertrouwen en behouden.

Dit is waar het voor mij om draait in het leven en wat ik jou ook gun!