fbpx

#FREEYOURMIND

De cursus voor meer rust in je hoofd, door weer in verbinding te komen met jezelf

#FREEYOURMIND

Pak de controle terug over je eigen mind, zodat je echt weer in je kracht staat en meer gaat leven vanuit verbinding met je ware zelf.

Nu nog los verkrijgbaar voor €397-
(termijn betaling mogelijk)

Hoe frustrerend is het als je midden in het proces zit van je echte zelf leren kennen, maar steeds oude patronen tegenkomt die je ervan weerhouden om te re-connecten met jezelf?

Tijd dat je hier vanaf komt, zodat je echt weer bij je kern kan komen!

Jij bent zo iemand die precies weet hoe het zit.

Je weet wat er bij jou van binnen speelt en je weet ook wel wat je zou kunnen doen om er minder last van te hebben. Maar je doet het niet, of het lukt gewoon niet om die patronen te doorbreken.

Onrust in je hoofd, weerstand, angst, twijfel en vooral dat irritante, negatieve stemmetje van je inner critic… Inmiddels zie je het als onderdeel van jezelf en lukt het je redelijk om die gedachten en emoties te onderdrukken. Dat kost een hoop energie.

En het is zo zonde! Want vanuit je kern ben jij een gevoelig, liefdevol, empathisch mens met een flinke dosis doorzettingsvermogen en ben je je van veel bewust. Maar dit stuk houdt je tegen om je potentie waar te maken en te leven vanuit verbinding met jezelf.

Jij weet dus ook wel, dat dit totaal niet in lijn is met wie jij écht bent!

Je hebt veel meegemaakt in je leven en vele obstakels overwonnen. Dat is jouw kracht, maar tegelijkertijd ook een van de redenen waarom je nu settle for less. Je hebt ergere periodes gehad “dus je mag niet klagen“.

Maar eerlijk… dat is toch gewoon bullshit?

Jij bent niet gemaakt om “middelmatig-geluk” te ervaren, dagelijks te piekeren, soms echt gek te worden van jezelf, te vaak in de overlevingsmodus te zitten en maar je best blijven doen om je hoofd boven water te houden…

Dat is niet waar het leven om draait!

Jij bent hier om te worden wie je werkelijk bent, je potentie waar te maken en je oprecht gelukkig, vrij en zelfverzekerd te voelen! Jij verdient rust en happiness.

Dat je van ver bent gekomen en al zo bent gegroeid, betekent niet dat je met je huidige struggles rond hoeft te blijven lopen.
Want waarom zou je er mee blijven zitten als je weet dat het anders kan?

Wanneer je in verbinding bent met jezelf, voel je je relaxed, happy, in control, vrij, zelfverzekerd en geïnspireerd.

Als je nu weer die spark voelt en denkt “Hell yes, je hebt gelijk!” Dan ben jij er klaar voor om naar de next level te gaan in je leven!

Dit kan je verwachten:

Dit krijg je voor €397,-

De FREEYOURMIND cursus bevat 12 modules, op weg naar innerlijke rust en een sterke verbinding met jeZelf. Je kunt de modules en opdrachten op je eigen tempo doen en je blijft toegang houden tot de de complete cursus en inhoud.

Elke maand geef ik een groepssessie die in het thema staat van 3 modules.
Juni: module 1-3.  Juli: module 4-6.  Augustus: module 6-9.  September: module 9-12. *precieze data volgt nog.

Als je je nu inschrijft ontvang je dus 4 groepssessies als BONUS, t.w.v. €227,-

De 12 MODULES

Als jij aan jezelf en je persoonlijke ontwikkeling wilt werken, is het van belang dat je daar letterlijk en figuurlijk meer rust en ruimte voor creëert. Als je veel last hebt van stress of spanning, dan kan je nog zo graag aan jezelf willen werken, maar heb je er niet de optimale capaciteit voor. Dus dat gaan we als eerst aanpakken. Ik leer je niet alleen voor de hand liggende tools aan zoals meditatie en ademhalingstechnieken, maar ook andere efficiënte technieken voor als je echt in de overlevingsmodus zit.

Deze module draait om inzicht en aha-momenten. Je gaat persoonlijkheidsdelen van jezelf leren kennen en onderscheid leren maken tussen “wanneer volg je je intuïtie en wanneer laat je je leiden vanuit angst?”. Hier begin je al te shiften en neemt je bewustwording van wat er allemaal in jouw binnenwereld gebeurt, toe. Dit is niet altijd comfortabel, maar oh, zo noodzakelijk om de volgende stappen te kunnen zetten.

Je bent inmiddels meer bewust van je gedachten, gevoelens en gedragingen, maar hoe breng je daar nou verandering in? En hoe voorkom je dat – doordat je de dingen nu onder ogen komt te zien – de fight or flight response wordt getriggerd? In deze module ga ik je leren hoe je in het hier-en-nu kunt leven, zodat je meer rust, grip en controle kunt ervaren, i.p.v. overwhelmed raakt en in de stress schiet.

Je gaat onderzoeken welke negatieve overtuigingen en patronen je hebt, die jou belemmeren om te leven vanuit rust, verbinding en vertrouwen. Je gaat ze niet alleen onderzoeken, maar ook veranderen. Deze module is opgesplitst in twee delen; eerst aan de slag met je overtuigingen; wat denk je en hoe voel je je daardoor? En daarna met je patronen; wat gebeurt er nou eigenlijk en hoe gedraag je je als je die overtuigingen geloofd?

Essentieel in deze reis, is zelfliefde en acceptatie. Vanuit liefde kunnen accepteren waar je nu, op dit moment staat. Dat betekent niet dat je er genoegen mee neemt, het betekent wel dat je open en eerlijk naar jezelf kunt zijn. En dat werkt heel bevrijdend! Pas wanneer je kunt aanvaarden, kan je daadwerkelijk blijvende veranderingen creëren.

Dit is een praktische module, waarin je een techniek leert die je voortaan ongetwijfeld dagelijks gaat toepassen. Op het moment dat je down the rabbit hole gaat  en in die negatieve spiraal wordt gezogen, weet je wat je kunt doen om het piekeren en doemdenken te stoppen. Hiermee pak je de controle terug over je eigen mind en zal je je gedachten en gevoelens steeds meer kunnen sturen. Hoe lekker is het als je gewoon kunt besluiten “oké, nu ga ik me goed voelen” en dat het dan ook gebeurt?

Doordat je tijdens deze reis zo bezig bent met je persoonlijke ontwikkeling, ga je steeds beter aanvoelen wanneer je in verbinding bent met jezelf. In deze module ligt de focus op verbinding, kracht, potentie, je échte zelf zijn. En vanuit dat goede gevoel ga je doelen stellen. Want waar wil je eigenlijk heen? Wat wil je bereiken?
Wanneer je doelen stelt vanuit alignment, dan voel je in je hele lichaam dat dít is wat je wilt en dat het klopt. Op mindere momenten, is dat gevoel iets waar je altijd naar kan teruggrijpen en dat is ontzettend waardevol.

Deze module draait om het leren kennen van jezelf, je echte zelf. Wie ben jij echt? Wat is belangrijk voor jou? Niet voor anderen, maar voor jou! Wat zijn jouw kernwaarden? Waarom doe je wat je doet? Hoe kan je leven naar jouw kernwaarden en niet een aangepast leven leiden als de afgevlakte versie van jezelf? (deze tools gaan je ook helpen om in het vervolg makkelijker keuzes te maken)

Wat staat je nog in de weg en haalt je regelmatig uit verbinding? In deze module gaan we dieper in op externe factoren zoals negatieve energie van anderen, energiezuigers, zaken waardoor je overprikkeld raakt zoals social media of alle negativiteit die je in het nieuws ziet. Voor empaths en HSP’ers is deze module top 😉 Deze module bestaat uit twee delen, waarvan het tweede deel gaat over healthy copingmechanisms creëeren. Hoe ga je nu om met negatieve gedachten, angst, onzekerheid, stress of misschien zelfs trauma’s? Vlucht je er voor weg? Door bijv. veel op je telefoon te scrollen of misschien wel in verdovende middelen? Ga je in de weerstand? Of bevries je als het ware en voel je je machteloos? Iedereen heeft copingmechanismes nodig, maar dan wel gezonde i.p.v. ongezonde.

Je hebt veel meer in huis dan je denkt, je bent veel meer dan dat je kunt waarnemen. In deze module ga je je krachten, kwaliteiten en interne hulpbronnen onderzoeken en leren toepassen. Ook leer je dat negatieve eigenschappen en valkuilen, altijd gekoppeld zijn aan positieve eigenschappen en krachten. Dus wat kun je doen om bij je kwaliteiten te blijven i.p.v. in je eigen valkuilen te stappen? (Zoals uitstelgedrag bijvoorbeeld)

Aan het einde van deze mooie reis zal je zien dat het vertrouwen in jezelf, je dromen, doelen en wensen zoveel is gegroeid! Geef je vertrouwen een extra boost door te zien dat wat er allemaal veranderd is in je binnenwereld – zoals een positieve mindset, lekkerder in je vel zitten, meer rust in je hoofd en in verbinding zijn met jezelf – ook je buitenwereld veranderd. En leer naar jezelf kijken vanuit de ogen van je inner being.

Als kers op de taart leer ik je de basics van the Law of Attraction en hoe je alles wat je tijdens deze cursus hebt geleerd kan toepassen om moeiteloos te manifesteren!

Wie is valerie?

Mijn naam is Valerie de Ruiter, ik ben alleenstaande moeder van mijn zoontje Chance (4) en ben Integratieve Counselor en addiction counselor.

Daarnaast volg ik nog een opleiding om mijn Master in Integratieve Hypno- en Psychotherapie te behalen.

In mijn leven heb ik aardig wat meegemaakt – van depressie tot PTSS – en mijn leven was destijds onhanteerbaar geworden doordat ik jaren heb gestruggled met verslaving.

De dingen die ik had meegemaakt zorgden ervoor dat ik steeds verder uit verbinding raakte met mijn ware zelf. Toen ik door mijn verslaving echt op rock bottom was beland, voelde het alsof er vrijwel niets meer van mezelf over was.

Inmiddels ben ik 5,5 jaar in herstel en heb ik mijn echte zelf weer teruggevonden, heb ik van mijn klacht mijn kracht gemaakt en is het mijn missie geworden om vrouwen te helpen om weer in verbinding te komen met wie ze écht zijn en de controle over hun leven terug te pakken.

Want ik geloof dat wij allemaal een wijze, krachtige, liefdevolle zelf hebben. En wanneer we daar mee in verbinding zijn, we een waardevol en gelukkig leven kunnen manifesteren, ongeacht de pijn en struggles die je hebt gehad.

"Je hebt het recht om te worden wie je werkelijk bent"

Als je mij 5 jaar geleden zou vertellen dat ik controle zou hebben over mijn gedachten, mijn dromen kon manifesteren en kon kiezen hoe ik me wilde voelen – rustig, happy, zelfverzekerd… – dan had ik je voor gek verklaard en gedacht “daar heb je er weer zo een…“.
 
Toen was ik er namelijk nog van overtuigd dat ik drugs en alcohol nodig had om rust in m’n hoofd te hebben en mezelf enigszins happy of zelfverzekerd te kunnen voelen.
Onder invloed voelde ik me redelijk in “control” en vertrouwde ik erop dat het allemaal wel goed kwam…

Knap toch, om zorgeloos te zijn, als de realiteit daar totaal niet naar is? Ja, totdat het uitwerkte… dan kwam de chaos terug in mijn hoofd en veranderde de zogenaamde zorgeloosheid in machteloosheid.
 
Vandaag de dag kan ik me nog steeds vol vertrouwen voelen, ook als de omstandigheden daar niet altijd naar zijn. Maar het grote verschil is dat ik niets externs meer nodig heb om rust en vertrouwen te hebben en me goed te voelen..
Dat ik dat nu allemaal uit mezelf kan halen en echt weer kan leven vanuit verbinding met mijn inner being, is wat mij betreft het mooiste wat herstel mij heeft gebracht.

Vanuit deze energie, drive en motivatie heb ik de #FREEYOURMIND cursus gemaakt. Omdat ik jou dit ook gun!

Ben jij er klaar voor om...

…in actie te komen en te investeren in jezelf, je mindset, je persoonlijke ontwikkeling, zelfliefde en groei?
Zodat je gaat leven vanuit je kracht, rust krijgt in je hoofd en echt kan re-connecten met jouw ware zelf?

Als je je nu aanmeld ontvang je ook nog eens een tof welkomstpakket!