fbpx

Klaar met vastzitten, kleinhouderitis en zelfsaboterend-gedoe?

Ik help je om de regie terug te pakken over je innerlijke saboteurs, zodat je vanuit rust, zelfvertrouwen en verbinding, je purpose kunt waarmaken!

Ben je nog niet waar je wilt zijn en voelt het alsof je klem zit?

Enerzijds heb je grootse verlangens en ambities. Anderzijds denk je "Is het wel voor mij weggelegd?"
Aan de ene kant voel je dat je tot zo veel meer in staat bent en geloof je dat ook jij een mooi, vrij leven kunt manifesteren.
Aan de andere kant denk je "Ach.. ik mag niet klagen." of "Ben ik wel goed genoeg? Kan ik het wel?".

En dit constante ge-heen-en-weer zorgt geregeld voor onrust en chaos in je koppie, en een bak onzekerheid. Waardoor je gaat uitstellen, vermijden, of gaat settlen for less en niet gaat voor wat je diep van binnen eigenlijk écht wilt. En dat is ontzettend frustrerend!

DSC_4101
DSC_3912
DSC_3574

Wie ben ik?

Mijn naam is Valerie de Ruiter,

Ik ben Integratieve Counselor en Addiction Counselor. 

Ik help ambitieuze vrouwen met een verslavingsverleden, om de regie terug te pakken over hun gedachten en meer in contact te komen met hun gevoel, zodat zij vanuit rust, vertrouwen en verbinding, hun purpose kunnen waarmaken. Zonder zich klein te houden door hun innerlijke blokkades.

In het dagelijks leven ben ik alleenstaande moeder van mijn zoontje Chance (4), die ik thuisonderwijs geef. Ik heb jaren lang opgetreden als muzikant, maar ga nu vooral het land door om lezingen te geven over (opiaat-)verslaving. Hier zet ik me graag voor in, omdat ik zelf jarenlang heb gestruggled met verslaving. Inmiddels ben ik 5,5 jaar in herstel en geef ik de boodschap graag door!

Wellicht herken je dit…

Het eerste jaar van je herstel ben je voorbij. Je bent steeds meer aan het loskomen van je oude identiteit en wilt naar the next level. Wat heel fijn is, maar wat ook oncomfortabel kan zijn, waardoor je merkt hoeveel oude bagage je eigenlijk nog met je meedraagt.

Je loopt rond met vragen als:
Wie ben ik eigenlijk echt?
Wat is mijn purpose? Wat wil IK?
Hoe kan ik mijn ambities waarmaken, kan ik van waarde zijn en impact maken bij anderen?


Je wilt van alles en ziet de mogelijkheden, maar je doet het niet doordat je je constant afvraagt: "Hoe dan!??".
Ergens weet je wel hoe het zit, maar je gelooft nog niet voor de volle 100% in jezelf, en doordat steeds die onrust-gevende stemmetjes naar boven komen raak je het overzicht kwijt.

The privilege of a lifetime is to become who you truly are

- Carl Jung

Ik gun het jou dat je kunt leven vanuit verbinding met wie je wérkelijk bent, zodat je...

...kunt gaan staan voor wie je bent en wat je wilt, zonder steeds de handrem aan te trekken.
...je niet laat leiden door belemmerende patronen en overtuigingen en dat jij zélf de regie hebt.
...leert om weer op jouw guiding system te vertrouwen, waardoor je acties onderneemt die ook echt in alignment zijn met jou en je missie.
...innerlijke rust hebt zonder gedachten en emoties te hoeven onderdrukken, maar doordat je echt weer zelfliefde en zelfvertrouwen ervaart en voelt hoe powerful je bent!

Jij gunt jezelf dit ook, niet-waar?

Er zijn ongetwijfeld momenten waarop je wél lekker in de flow zit, maar toch speelt telkens de onzekerheid weer op, perfectionisme, de inner critic die je wijsmaakt dat het niet goed genoeg is, of zelfs oud verslavingsgedrag, en dan zit je zo weer in dat zelfde cirkeltje.

Zelf heb ik hier ook mee gestruggled in m’n herstel en achteraf heb ik er veel waardevolle lessen uit gehaald. Doordat ik weet hoe het is, én weet hoe je er vanaf kunt komen, kan ik mijn cliënten hier nóg beter bij ondersteunen.

Je bent niet de enige! Er zijn meer vrouwen bij mij in de praktijk geweest die hier last van hadden en die er ook vanaf zijn gekomen. Dus ik vertrouw erop dat ik je hierbij kan helpen, zodat je weer grip kunt krijgen en niets je nog in de weg hoeft te staan om te gaan leven vanuit verbinding en vertrouwen!

Je kunt een inzichtsessie inplannen, zodat je samen met mij kunt kijken naar waar je nu als eerst vanaf wilt, wat je daar voor in de plaats wilt, en hoe je dit kunt aanpakken en oplossen.

Dit is hoe anderen een inzichtsessie hebben ervaren

(i.v.m. de privacy zijn er geen foto en achternaam vermeld. Deze reviews zijn ook terug te vinden op o.a. Google en social media)

Ik ben echt heel blij met Valerie en haar aanbod, zeker met de inzichtsessie. Zelf heb ik altijd veel onrust in mijn lijf en hoofd gehad, en waar ik zelf even geen woorden kan vinden voor situaties of mijzelf beschrijven, kan Valerie heel goed aanvullen.
Het is met name zo fijn werken met Valerie omdat ze rust en vertrouwen uitstraalt, alles begrijpt, en niks gek vindt. Ook is de Klantvriendelijkheid echt top.

Als je zover bent om oude patronen los te laten, jezelf te ontwikkelen en eigenaarschap te gaan nemen over je leven, maar net zoals ik ´holistisch´ vast zit/zat en niet goed weet waar te beginnen: Valerie is your girl!!!

Lisa de J.

De inzichtsessie van Valerie heb ik zeer fijn gevonden. Nadat ik al zo veel gezocht heb en reguliere hulp heb gehad, voelde ik me nu eindelijk erkend!
Ik denk dat dat de eerste sleutel is voor goede therapie. Juist de positiviteit die Valerie naar boven haalt was zeer prettig. Het geeft je meer ruimte en inzichten: je voelt dat je er mag er zijn!
Valerie kan ik zeker aanraden - het gaat dieper zoekend dan enkel: "Hoe voel je je, en waarom?" en gezien de tijd die ze voor je neemt. Ze heeft veel kennis van verschillende problematiek. Kortom: zeer leerzaam en vernieuwend - een aanrader!

Nicole K.

Mocht je denken:
"Dit klinkt geweldig, maar ik heb al van alles geprobeerd en zit niet te wachten op de zoveelste adviezen. En heb al helemaal geen zin om eindeloos over van alles te praten".

Goed nieuws... want dat is precies wat je bij mij NIET gaat doen!

Jij bent zélf de deskundige van je leven! Vanuit je onderbewuste beschik jij over een zelfhelend-vermogen en draag je alle antwoorden en oplossingen al bij je. Ik help je graag om daar weer toegang toe te krijgen.

Dit maakt Integratieve Counseling uniek en effectief:

1

Client-based

Je krijgt een kortdurende, oplossingsgerichte, behandeling op maat. Geen standaard protocollen dus. Ieder mens is uniek, en verdient daarom een unieke behandeling, géén one-size-fits-all therapie.

2

Ervaringsdeskundigheid

Zelf heb ik jaren lang gestruggled met o.a. verslaving en PTSS.  Inmiddels ben ik ruim 5,5 jaar in herstel. Ik ken dus de klappen van de zweep. Mijn kennis en ervaring maakt dat ik er vanuit oordeelloosheid, compassie en liefde voor mijn cliënten ben.

3

oplossingsgericht

Al vanaf de eerste sessie ga ik je helpen om vanuit je kracht je klacht aan te pakken, zodat je je in het hier-en-nu al beter en sterker kunt voelen, om van daaruit actie te ondernemen richting jouw doelen.

4

veelzijdig

Vanuit de Integratieve benadering hanteren we niet maar één specifieke methode. Ik pas juist meerdere technieken uit verschillende stromingen toe, zodat ik naadloos kan aansluiten op wat jij in jouw proces nodig hebt.

5

duurzame verandering
en snel resultaat

Ook werk ik vanuit de Integratieve psychotherapie veel met de binnenwereld, waar al jouw hulpbronnen, krachten en kwaliteiten al aanwezig zijn. Ik help je om de mogelijkheden van je onderbewuste te benutten, zodat jij datgene wat nodig is bij de kern kunt helen en veranderen. Dit maakt dat cliënten minder sessies nodig hebben vergeleken reguliere behandelingen. Ze behalen snellere, betere resultaten, en de verandering is veelal blijvend.

Voel je je nu helemaal gemotiveerd? Ik nodig je graag uit voor een inzichtsessie! Dit is een online Counseling sessie van 60 minuten. Na deze sessie…

...weet je wat jou op dit moment het meest belemmert en hoe je dit kunt aanpakken, waardoor je al meer grip ervaart.
...heb je weer focus en helderheid over waar je naartoe wilt en wat je doel is. Zodat je straks voelt "Yes, dit is wat ik wil, en dit is waar ik voor ga!".
...heb je de eerste stappen al in jezelf gezet, waardoor je gegarandeerd met nieuwe inzichten, motivatie en vertrouwen de digitale deur uit wandelt.

Plan nu je inzichtsessie in voor maar €47,- i.p.v. €95,00

En ontvang direct een gratis meditatie in je inbox, die je in 15 minuten van onrust en chaos, naar ontspanning en vertrouwen helpt.

Ik kijk er naar uit om samen aan de slag te gaan!

Selecteer hier de gewenste datum en tijd, klik vervolgens op bevestigen en vul dan nog even je gegevens in.

Na het voltooien van de aanvraag, ontvang je automatisch een bevestigingsmail, waar alles in staat wat je nodig hebt.

(*Niets ontvangen? Check voor de zekerheid de spambox en voeg mijn mailadres toe aan je adresboek: info@valeriederuiter.nl)

DSC_3588